طرز تهیه ماکارونی

ماکارونی یک از خوشمزه ترین غذاهایی است که می شود به همگان معرفی کرد. خواستگاه و محل تولد انواع ماکارونی، کشور ایتالیا می باشد. تقریبا کمتر کسی را می توان سراغ گرفت که این غذا را دوست نداشته باشد و از آن استفاده نکند. در حال حاظر این ماده غذایی انواع و اشکال گوناگون دارد. و به شکل های مختلف تهیه و سرو می شود. این ماده خوراکی معمولا در کارخانه ها تولید می شود و پیش از مصرف آن را می پزند تا نرم شود. معنا و شکل این غذا در هر کشوری متفاوت است مثلا در ژاپن به گونه ای پاستا گفته می شود که به صورت میله ای کوتاه سوراخ دار و یا صدفی مانند باشد. در ایتالیا نیز ماکارونی به صورت میله کوتاه سوراخ دارد می باشد. در انگلستان نیز همانند ایتالیا و ژاپن است. در ایران نام پاستا به همه نوع از انواع ماکارونی در ابعاد و اشکال مختلف اطلاق می شود. بهترین نوع این غذا از نوعی است که از آرد سمولینای گندم به دست می آید.

 ماکارونی ساده

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها