ماکارونی یک از خوشمزه ترین غذاهایی است که می شود به همگان معرفی کرد. خواستگاه و محل تولد انواع ماکارونی، کشور ایتالیا می باشد. تقریبا کمتر کسی را می توان سراغ گرفت که این غذا را دوست نداشته باشد و از آن استفاده نکند. در حال حاظر این ماده غذایی انواع و اشکال گوناگون دارد. و به شکل های مختلف تهیه و سرو می شود. این ماده خوراکی معمولا در کارخانه ها تولید می شود و پیش از مصرف آن را می پزند تا نرم شود. معنا و شکل این غذا در هر کشوری متفاوت است مثلا در ژاپن به گونه ای پاستا گفته می شود که به صورت میله ای کوتاه سوراخ دار و یا صدفی مانند باشد. در ایتالیا نیز ماکارونی به صورت میله کوتاه سوراخ دارد می باشد. در انگلستان نیز همانند ایتالیا و ژاپن است. در ایران نام پاستا به همه نوع از انواع ماکارونی در ابعاد و اشکال مختلف اطلاق می شود. بهترین نوع این غذا از نوعی است که از آرد سمولینای گندم به دست می آید.
ادامه مطلب
درباره این سایت